lördag 5 januari 2008

Moviestar

Igår kväll var vi hembjudna till min bästa vän för första gången någonsin på middag Don Alfredo som han får kallas idag bjöd på tacos och det blev en hel del alkohol till maten även till sällskapspelen som vi spelade efter. Don Alfredo tjej var även med, det är positivt att uppleva att en person kan förändras på ett positivt sätt för två år sen så var en sällskapspel kväll helt otänkbar för Don Alfredo.
Don Alfredo krossade oss totalt på mitt nya spel som handlar om filmer. Min sambo vann de efterföljande spelen som vanligt. Jag själv kämpade men kon aldrig riktigt in i matchen.

Idag har jag varit o tippat med P och Å och deras dotter men hon sov under hela tipset fast det är väl inte så konstigt hon är ju bara några månader.

Inte börjar med socker i kaffet idag heller. Fortvarande inte snusat nåt lössnus det går bra nu. Dock har jag fått en allvarlig ögoninfektion så idag började jag med nån slags antibiotika och pencilin kur så nu blir det nyktert ett tag.

Om en stund ska jag åka till Åsedamiddag med farsan, syrran och brosan det blir trevligt. Farsan nya kvinna lagar för jävla god mat.


Den här veckan ska det listas listor för året som gått på bloggen.
Årets 5 bästa filmer (2007)
Kom ihåg ingen inbördes ordning på min listor:
1. American Gangster: http://us.imdb.com/title/tt0765429/ börjar lite segt men efter en timma tar den sig nåt otroligt. Denzel W är min absoluta favoritskådespelare.
2. Zodiac: http://us.imdb.com/title/tt0443706/ påminner lite om Seven fast absolut inte lika bra men det är samma regissör en intressant mordjakt på en av de värsta seriemördarna i USA under modern tid.
3. 3.10 to Yuma: Christian Bale och Russel Crowe gör en kanon film. Utspelas under Western tiden men är absolut inte bara pang pang. se den! http://us.imdb.com/title/tt0381849/
4. Borune Ultimatum: sista filmen i serien om jason Bourne och det bästa enligt mig. http://us.imdb.com/title/tt0440963/
5. Harry Potter och Fenixorden: Jag gillar den lille trollkaren även om filmerna är sämre än böckerna. http://us.imdb.com/title/tt0373889/

Kolla på länken för att se betyg, skådisar och trailers.
Ha en trevlig dag.

Inga kommentarer: