onsdag 9 april 2008

Årets klipp!!

Hej hej. Härligt härligt idag har varit en kanon dag. I arbetet har jag fått lite nya arbetsuppgifter och gått upp på heltid, har jobbat 90% innan så egentligen kan man säga att man jobbar heltid men nu får jag ju betalt för heltid också. Ser fram emot dom nya arbetsuppgifterna.
Idag på ICa Maxi Jönköping gjordes årets första klipp. Tarantino den kände regissören med bland annat Kill Bill 1 o2 och De Hänsynslösa på sin meritlista fanns som box för endast 99 kr. 10 filmer med han i en box för det priset. Köpte den direkt eller svärmor som är väldens bästa köpte den!! tack tack
Blir dock inte så mycket film för tillfället har hamnat i en liten bokslukar period. 4 böcker på 2 veckor.
Peter Robinsson nya I djävulens sällskap: kanon bok, handlar om Alan Banks som är polis utanför den engelska staden Leeds. Detta är väl 6 e boken i serien. Har man inte läst denna serie rekommenderas den varmt. Kanon författare han sätt att måla landskap och miljöer i sina berättelser är grymt bra. Jan Guillo första Arn boken. inte speciellt bra orkar nog inte läsa de andra tre på ett tag. Raymond Khory den siste tempelriddaren. Första 3/5 suveränt sen tappar den totalt och blir väldigt orealistisk. Man kan kalla den en billig kopia i Da vinci kodens spår. Harlan Coben Den enda lögnen. Fantastisk. Harlan Coben är min absoluta favoritförfattare alla hans böcker är helt grymt suveräna. Det bästa är att man kan läsa dem i vilken följd man vill för den är en ny historia varje gång. Totalt oförsägbara är hans signumm thrillers. En bok har gjorts på film men jag har inte hunnit se den än. Berätta inte för någon heter den och det är nåt franskt filmbolag som har gjort den. Ska hyra den nån gång.

Nu är det snart Hv, Don alfredo har inte hört av sig så han kommer nog inte och det är ju tur det eftersom då vinner vi ju.

Ha det bra

Inga kommentarer: