söndag 7 juni 2009

Grabbkväll och Bruce

Hej hej i fredags var det dags för den klassiska och årliga grabbkvällen på jobbet. 10 vuxna män som dricker ganska mycket men ändå är sams och har väldigt trevligt. Var ganska sliten igår kom i säng 3.30 på lördagsmornen och sen upp vid 9.00, satt i hela dagen. Sen på lördagskvällen fick man ju se tråksverige förlora mot danskarna.

Bruce Springsteen är i Sverige under den här helgen har ju sett honom några gånger genom åren, men inte i år anledningen är ganska enkel: Tyvärr är inte Bruce och hans band lika bra som förut. De som ser han nu tycker han är skitbra det är han kanske för dem, men såg man han och bandet för 10 år sedan och nu så är det en väsentlig skillnad dock så är det fortvarande bra. men man kan bli lite mätt ibland. Dock finns det tre låtar som är ganska okända men ändå grymt bra. Lyssna och njut.
http://www.youtube.com/watch?v=Sp-oDAxx8So
http://www.youtube.com/watch?v=4OSvJvSwmd4
http://www.youtube.com/watch?v=SPIYmjzbK7c
Håll till godo

Peppe

1 kommentar:

Anonym sa...

Varför nöja sig med 10 år bakåt? Är knappt någon skillnad på hans röst/sound på dessa 10 åren. Han har ju tydligen tappat sin nerv som han hade med The E Street Band på mitten/slutet av 70-talet.

Kolla in detta klippet:
http://www.youtube.com/watch?v=av2rClwyCu8

Sax-solot efter 1.52 ger mig gåshud.