måndag 1 juni 2009

After work

Hej hej i helgen var det dags för after work. Som bekant brukar jag bedöma restaurangerna och barerna.
Casa Grande ligger på öster i Jönköping. Hette lilla Paris innan som var ett gammal hak som man kunde gå på när man var 16 bast. Nu har de rustat upp stället och gjort det till en fin restaurang
Maten 50 spänn- helt underbar mat med en salig blandning. Lasagne, pizza, kalvfärsbiffar, italiensk, grekisk och Caesars sallad och vitlöksbröd bland annat. Helt perfekt. Ölen ´kostade 35 kr. Casa Grande är här för att stanna högsta betyg.
För två fredagar sen var jag på ett ställe som hette YOU, ligger vid hotell klosterkungen. Detta tycker jag var raka motsatsen. Maten var tråkig och exklusiv stämning var lugn nästan som man satt i kyrkan. 99 spänn kostade maten med en öl också alldeles för dyrt. Om man vill ha livliga diskussioner och roligt ska man inte gå dit.

I övrigt under helgen var det fokus på mors dag och griling. En ganska skön helg och kronan på verket var när Chelsea vann FA cupen. Tack så mycket för det. Då fick vi ju fler titlar än Totenham, Newcastle och Liverpool som mina polare håller på. Fast det är klart Newcastle fick ju ett pris " Årets kalkon" så vi delar väl den platsen med dem då.

Ha det bra

Inga kommentarer: